RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Потепління буде нетривалим: українцям назвали дату різкого похолодання

На ці вихідні в Україну прийшло потепління, але синоптики стверджують, що воно буде нетривалим.

"Апостроф" дізнавався, якою буде погода останніми вихідними 2021 року.

У неділю, 26 грудня, дощі з мокрим снігом пройдуть на півдні, сході, у центрі та південному заході України. На решті території країни утримається хмарна, але суха погода.

"У неділю очікується чергове похолодання, тобто відновлення морозів, у зв'язку з чим на дорогах та тротуарах утворюється ожеледь. У неділю волога смуга витягнеться від Чернівецької області через Одеську область на весь південь України до Донецької області, включно із Кримом, "організує" мокрий сніг та дощ. На решті території країни без істотних опадів”, - каже відомий український синоптик Наталія Діденко.

На півдні та сході у цей день стовпчики термометрів покажуть від 1 градуса морозу до 1 градуса тепла як у нічний, так і вдень. Єдиний виняток Крим: тут вночі 4-6 градусів, а вдень все до +9.

На заході та в центрі прохолодніше: від 5 до 10 градусів морозу синоптики очікують у цих регіонах вночі і 2-4 градуси нижче за нуль буде вдень.

Найхолоднішим у неділю буде північ України: 10-12 градусів морозу синоптики прогнозують уночі та 4-6 градусів нижче за нуль у денний час доби.

Буквально наступного дня в Україну повернеться похолодання, яке супроводжуватиметься рясним снігопадом на заході.

Детальніше читайте у матеріалі "Апострофа": "Кінець зими? Якою буде погода на вихідних".