RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Росія розпадеться на частини - "підуть" Урал і Сибір: прогнози Ванги на 2022 рік

Після своєї смерті болгарська пророчиця Ванга (вона померла в 1996 році) залишила численні записи з передбаченнями і видіннями. Багато хто з них здійснилися, вона попереджала про масштабні повені, пожежі, землетруси та інші лиха, від яких загине багато людей.

Нещодавно з'явилося пророцтво Ванги щодо Росії та майбутнього цієї країни. Вона передбачила не дуже райдужний результат.

Про це повідомляє Standartnews.

Згідно з її записів, у 2022 році відносини між Америкою та Росією не лише ускладняться, але можуть бути повністю припинені. Вихід із ситуації обов'язково буде знайдено, але, очевидно, не наступного року.

Проте азіатські зв'язки зміцнюватимуться, російсько-китайські відносини процвітатимуть - зростатиме торгівля, відбуватиметься обмін технологіями. Бідність через кризу збільшуватиметься, оскільки великі верстви населення не зможуть покращити своє фінансове становище. Вона рекомендує людям перезарядитися світом і сподіватися на найкращі часи. Тільки так вони зможуть залишатися сильними та спокійними.

За прогнозами Ванги, наступного року Росія може поділитися на кілька країн. Москва не буде столицею, а частиною іншої країни. Сибір та Урал теж відокремляться.

Раніше «Апостроф» писав, що мольфарка та астролог Влад Росс розмовляли про майбутнє президента Володимира Зеленського.