RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Дніпро потрапив у сніговий полон - у місті фактично зупинився транспорт: фото та відео

У вівторок, 28 грудня, через потужний та тривалий снігопад у Дніпрі настав транспортний колапс. Місто стоїть у пробках, запізнюються потяги, внаслідок чого ціни на послуги таксі злетіли у кілька разів.

Про це повідомляє "Апостроф".

Через велику кількість снігу, який посилився вранці та продовжує сипати, транспорт, у тому числі громадський, застряг у заторах, які паралізували практично весь центр міста.

Як розповіли "Апострофу" місцеві жителі, людей раніше відпускають з роботи, щоб вони не стояли в чергах, маршрутки рухаються максимально повільно, а сніг валить і валить. Але вражаючі черги на зупинках громадського транспорту вже утворились.

Ускладнення погодних умов також призвело до запізнення поїздів. Зокрема, поїзд №12 Київ — Новоолексіївка, що проходить через Дніпро, затримується на 47 хвилин.

Через снігопад багато сервісів таксі не справляються з напливом клієнтів. При цьому ціни збільшилися вдвічі, а то й утричі.

На міські вулиці вийшли 16 бригад шляховиків, 70 одиниць посипальної техніки, 10 навантажувачів, 23 одиниці снігоприбиральної техніки, самоскиди та мінітехніка. У міській раді повідомляють, що використали понад 460 тонн сумішей, якими посипають тротуари та автодороги.

Попри те, що комунальники працюють у посиленому режимі з 7 години ранку, вирвати місто зі снігового полону, їм поки що не надто вдається.

Водночас синоптики попереджають, що сильний сніг у Дніпрі йтиме весь день, але надвечір має послабшати. Також рух ускладнюватиме ожеледь. Температура повітря вдень становитиме -5...-6 градусів.

Раніше ми розповіли, якою буде погода у найбільших містах України на Новий рік.