RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

З наступаючим роком Тигра! Яскраві та смішні новорічні тости для будь-якої компанії

Жодне застілля не обходиться без смішних жартів, душевних бесід і щирих побажань один одному. Улюблене свято дитинства Новий рік – не виняток.

"Апостроф" підготував добірку цікавих тостів для корпоративів та веселої компанії на новорічну ніч, щоб зустріти рік Тигра весело та з гумором.

***

Наше життя прекрасне навіть у моменти, коли на очах сльози. Пропоную випити за те, щоб наступного року сльози були в очах лише від щастя та радості.

***

Новий рік – єдиний день, коли можна і на ялинку впасти і до лісу не їхати. Вип'ємо ж за це!

***

Бажаю, щоб 2022-й рік став кращим за попередній, але гіршим за наступний!

***

Усім, кого люблю, бажаю здоров'я. А тим, хто любить мене, ще й багатства!

***

Нехай у Новому, 2022 році у вас буде все. Але лише у рамках закону.

***

А що таке Новий рік? Ні, це не розкіш і навіть не найважливіше свято. Це особливий засіб пересування у часі. І нехай воно везе лише туди, куди ви хочете, і ніколи не збивається з курсу. З Новим, 2022 роком вас!

***

Новий рік не за горами. У 2022-му спотикайтеся, падайте, плачте… Але, спотикайтеся тільки об можливості, падайте лише від кохання, а плачте лише від щастя.

***

А ми й не помітили, як за святкуваннями численних Нових років, з віруючих у Діда Мороза, безтурботних та радісних дітей, виросли у серйозних та нудних дорослих. Настав час повеселитися! Бажаю вам зняти з себе маску дорослості, довіритися своїм почуттям та стати щасливішим у 2022-му році.

***

Наше життя – це смужки. Смуга біла, смуга чорна ... Рік, що наступає, - рік Тигра. Так нехай тигр принесе нові фарби і допоможе зафарбувати чорні смуги нашого життя і зробить життя яскравішим, крутішим, веселішим! За рік Тигра та його смужки!

***

Говорять – не буває диму без вогню. А я хочу сказати, що немає щастя без участі людей. Бажаю всім наступного року брати участь у своєму житті, щоб кожен мав стільки щастя, що ним можна було б поділитися з іншими!

***

Є таке повір'я, що Новий рік прийнято зустрічати без грошових боргів, без образ і серйозних проблем. А я хочу всім вам побажати, щоби весь наступний рік ви жили без боргів, без образ і серйозних проблем. Нехай рік Тигра подарує вам лише позитив та багато, багато радості!

***

Напевно в році, що минає, в житті кожного з нас були хороші моменти і моменти, які хотілося б швидше забути. У наступному році я хочу всім вам побажати, щоб хороших моментів було у 2022 рази більше, ніж поганих.

***

У наступному році буде 365 днів. Нехай кожен із цих днів починається для вас з посмішки та гарного настрою. Нехай кожен день наступного року буде кращим за попередній. Нехай усі дні 2022 року будуть наповнені лише позитивом та зустрічами з найкращими друзями!

***

Хто не знає фрази - як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш! Так давайте веселитися, сміятися і отримувати задоволення від того, що відбувається! І нехай весь наступний рік для нас буде таким самим – веселим, цікавим і щодня ми будемо отримувати задоволення від того, що відбувається!

***

Наближається 2022 рік. Ми не знаємо, яким буде цей рік для кожного з нас. Але я точно можу вам сказати, що весь рік, кожен місяць, кожен тиждень, кожен день, кожна година, кожна хвилина і кожна секунда Нового року буде божественною, якщо ви посміхатиметеся життю. Якщо ви сміливо йтимете вперед і не зупинятиметеся перед перешкодами та невдачами. Живіть так, щоб, озирнувшись назад, можна було сказати – це було чарівно і незабутньо!

З Новим роком!

Раніше ми рекомендували 8 вічних комедій на Новий рік.