RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Який мають вигляд ТОП-10 новорічних ялинок України: у мережі склали незвичайний рейтинг, фото

Кожне українське місто радує око городян різдвяною красою. У державному агентстві розвитку туризму вирішили скласти топ-10 ялинок. Також у відомстві запропонували проголосувати та обрати найкращу.

Про це повідомляє прес-служба державного агентства розвитку туризму.

Київ

В українській столиці встановили штучну ялинку, її висота – 31 метр. Новорічна красуня прикрашена 20-ма тисячами кульок червоного та золотого кольорів. Яскрава гірлянда довжиною 10 км утворює над деревом купол, який мерехтить червоними, білими та оранжевими вогниками.

Львів

Ялинка була подарована місцевим мешканцем Василем Козленком, вона росла у його дворі 35 років. На площі перед Оперою розташувалося 17-метрове дерево. ЇЇ прикрасили різдвяними "павуками" та ромбами.

Дніпро

Найдорожча ялинка, на її прикрасу витратили 12,5 мільйона гривень. Вона штучна, заввишки 20 метрів. Вона встановлена на Європейській площі та була прикрашена прозорими та золотистими кулями.

Одеса

Одеську ялинку прикрасили Новорічна красуня була розташована на Думську площу.

Луцьк

Волинська ялинка отримує звання Найоригінальніша та найнезвичайніша. Зазначимо, що встановили не одну ялинку, а цілих три. На них повісили 150 іграшок та понад 200 гірлянд.

Вінниця

Вінницька ялинка заввишки 28 метрів має нові іграшки та ілюмінацію. Дерево прикрасили великими бурульками та великими 3D-кулями, що світяться, а також квітами золотистого, срібного та синього кольорів.

Ужгород

18-метрова ялинка коштувала місту трохи менше мільйона гривень. Дерево прикрашене ілюмінацією жовто-гарячих фарб, а також кульками.

Херсон

Херсонська ялинка висотою 18 метрів має три з половиною кілометри гірлянд та близько півтисячі ялинкових прикрас.

Запоріжжя

У Запоріжжі місцева влада витратила на святкове дерево близько 2 мільйонів гривень. Штучна 22-метрова ялинка оформлена у європейському стилі.

Харків

Головна новорічна ялинка Харкова є однією з найвищих в Україні – 40 з половиною метрів. Зібрана вона з окремих деталей та підсвічена світлодіодними лампами. Ілюмінація на ялинці працює в денному та нічному режимах. Загалом у ній задіяно 50 тисяч світлових елементів, є також анімаційні картинки. Штучне дерево прикрашають кілька тисяч куль із глянсового пластику, завитки, які зображають морозні візерунки та 50 великих куль.

Раніше "Апостроф" писав, що до Нового року залишилися лічені години, багато хто з головою занурився у святкові клопоти та приготування їжі. За новорічною суєтою важливо не забути привітати друзів та близьких.