RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

З прийдешнім Новим роком! Яскраві вітання для сім'ї та друзів

До настання Нового року залишилися лічені години, багато хто з головою поринув у святкові клопоти і приготування. За новорічною суєтою важливо не забути привітати друзів та близьких.

У Новий рік - з музикою: заводні кліпи, пісні та відеопривітання

"Апостроф" зібрав привітання з Новим роком для рідних та друзів.

***

З Новим роком! В цьому році бажаю богатирського здоров'я, неймовірного щастя, щирої дружби і удачі у всіх справах. Кожен день нехай буде яскравим і святковим, приносить в життя те, чого так не вистачало в цьому році: тепло, щирість, взаєморозуміння, а мрії обов'язково здійснюються.

***

Цього року ми пережили безліч переломних подій, які обов'язково залишаться в нашій пам'яті. Нехай Новий Рік принесе нам нові сили для втілення найбільш амбітних планів і звершень. Дякуємо за те, що ви були і залишаєтеся з нами. Щастя, здоров'я і благополуччя вам і вашим родинам!

***

Вітаю з Новим роком! Нехай хуртовини віднесуть всі печалі минулого року, а прийдешній рік принесе масу приємних сюрпризів і радісних емоцій. Нехай вирішаться всі суперечки, щоб запанувала згода. Нехай новий рік подарує віру у власні сили і дасть шанс втілити мрії в реальність!

***

Вітаю з Новим Роком! Бажаю 12 місяців здоров'я, 52 тижні щастя, 365 днів блага, 8 760 годин удачі, 525 600 хвилин успіху і 31 536 000 секунд кохання!

***

Шановні колеги! Прийміть сердечні вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому. Зичу вам міцного здоров'я, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя! Бажаю гарного настрою і любові, нехай у вашому житті панують гармонія та вдача!

***

Вітаємо вас з Новим Роком та Різдвом Христовим! Бажаємо вам міцного здоров’я, добробуту, благополуччя і Божої благодаті! Нехай рік Новий буде для вас багатим на добро, щедрим на успіхи і вдачі! Прийдешній рік хай буде світлим, щасливим та мирним, а Різдво Христове наповнить серце любов’ю, надією і вірою! Щастя вам, подальших професійних досягнень, миру і злагоди в сім’ї.

***

З Новим роком! Нехай цей рік увірветься в життя хуртовиною щастя, нехай морозною свіжістю натхнення відкриється нова сторінка в твоїй історії, нехай поруч залишаться старі і добрі друзі, нехай попереду з'явиться горизонт великих успіхів і грандіозних звершень.

***

Поспішаю привітати всіх з Новим роком! Нехай на чарівних санках Дід Мороз привезе вам щастя, здоров'я, удачу, успіх і звичайно побільше чудес. Щоб всі найзаповітніші і неймовірні бажання збувалися. Тепла і світла, любові і радості, посмішок і гарного настрою вам в Новому році!

***

Від усієї душі вітаю всіх з Новим роком! Хочу побажати вам бути найщасливішими, найкрасивішими, єдиними і коханими, талановитими і мудрими, багатими і молодими. Коли стрілки годинника зійдуться на 12 - загадайте своє найзаповітніше бажання і нехай воно обов'язково здійсниться! Новий рік - це казкове свято і ми самі можемо стати чарівниками в ньому, повірте у свій успіх і перемогу!

Раніше "Апостроф" розповідав, як "впіймати" новорічний настрій.