RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Чекайте лелеки в 2022 році: які знаки Зодіаку мають всі шанси на поповнення в сім'ї

Астрологи кажуть, що одразу у шести знаків Зодіака є шанси стати батьками у 2022 році. І для тих, у кого це рішення свідоме, і для тих, хто цього не планував - поява малюка принесе в життя радість та позитив.

Про це повідомляє сайт Rsute.

Стрілець

У 2022-му пощастить стати батьками Стрільцям. Однак, астрологи застерігають: для того, щоб мрія здійснилася, з початку року потрібно більше часу приділяти здоров'ю. Також не зайвим буде похід до психолога для внутрішніх ресурсів. Найсприятливіший місяць для зачаття - травень. Тож, щоб дитина відчувала себе рідною та бажаною, батькам слід ретельно готуватися слід до цього.

Козеріг

Представники цього знаку також мають шанс на появу малюка. Сприятливий місяць для зачаття - березень. Зірки радять майбутнім мамам також підготувати свій організм до вагітності: відмовитися від шкідливих звичок, перейти на здорове харчування. Ці прості правила дозволять з'явиться на світ малюкові здоровому та міцному. Примітно, що для деяких дівчат-Козерогів новина про вагітність може стати повною несподіванкою. До всього - дитина, народжена у Козерогів у 2022 році, може прославити своїх батьків. А тим, хто не може зачати малюка, вдасться усиновити його.

Овен

Цей знак теж у списку щасливчиків, яким у 2022 році життя подарує можливість стати батьками. Вдалий місяць для зачаття - лютий. У березні багато Овнів зможуть усиновити чи народити дитину. Оскільки у березні здоров'я представниць знака може погіршитися - можна не хвилюватися, адже це не вплине на репродуктивну сферу. Можна лягти у клініку на обстеження. Проте вагітним жінкам-Овнам потрібно бути обережними у червні - існує великий ризик втрати малюка, застерігають астрологи.

Близнюки

Жінки-Близнюки також можуть у 2022 році стати мамами. Їм необхідно зайнятися здоров'ям, щоб зачаття та вагітність пройшли в нормі. Деяким представницям цього знака потрібно заздалегідь знайти для свого майбутнього малюка няню або помічницю. Сприятливий місяць для зачаття - квітень. Тим, хто завагітнів, потрібно берегти себе, адже теж є великий ризик втратити дитину. У кого проблеми із зачаттям - можуть усиновити дитину.

Лев

Левам слід морально підготуватися до того, що попереду - безсонні ночі. Більшість вже в травні можуть освоїти нову роль, проте всі труднощі будуть позаду, коли цей знак пройде курс молодого бійця. Треба бути готовими до того, що з появою дитини - треба буде навчитися встигати робити багато справ. І в майбутньому батькам потрібно дбати про атмосферу вдома, щоб ні в кого з дітей не виникало ревнощів.

Скорпіон

Цей знак Зодіака може почути про радісну подію - всередині літа. Новина про поповнення зміцнить стосунки між коханими. Задля взаємної любові Скорпіони відкладуть на другий план всю роботу і справи, присвячуючи час турботі про поповнення. Вони можуть стати хорошими батьками для своєї дитини. Близькі люди теж дуже радітимуть цій новині.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали талісмани для всіх знаків Зодіаку на 2022 рік.