RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

22 травня

Всі новини

Захистять та залучать удачу - названо талісмани для всіх знаків Зодіаку на 2022 рік

Астрологи назвали обереги, які залучать удачу у 2022 році для кожного знака зодіакального кола.

Про це пише Slovofraza.

Овен

Фахівці рекомендують носити одяг фіолетових відтінків, який допоможе втілити в реальність мрії. Корисні зв'язки зав'яжуться за допомогою чароїту.

Телець

Тільцям у 2022 році підійде зелена гама в одязі, що гармонізує спілкування. Яшма загострить інтуїцію та допоможе приймати правильні рішення.

Близнюки

Близнюкам не завадить амулет з поверхнею, що відбиває, це може бути кишенькове дзеркальце, вироби з металу і срібла. А циркон як талісман покращить самопочуття і посилить енергетику.

Рак

Одяг відтінків води в рік Водяного Тигра подарує Ракам внутрішню гармонію, а талісман із бірюзи допоможе впоратися зі справами та втілити у життя плани.

Лев

Астрологи рекомендують Левам у 2022 році поставити на робочий стіл фігурки хижих тварин: лева, кажана, пантери. З мінералів підійдуть котяче око, турмалін чи онікс.

Діва

Щастя в особистому житті буде простіше знайти, якщо використовувати жовто-зелені відтінки в різних речах плоть до постільної білизни. Талісманом року стане цитрин, також добре поставити на робочий стіл кришталеву друзу.

Терези

Зберігати гармонію Терезам допоможуть фігурки власного знаку з міді або бронзи. Як мінерал-талісман варто вибрати кварц або родоніт, які підкажуть правильні рішення.

Скорпіон

Сині кольори в одязі допоможуть Скорпіонам бути розважливими та не поспішати, фігурки або малюнки блискавки стануть захистом від ворогів, а лазурит чи гранат будуть добрим талісманом.

Стрілець

Фігурки коня, гепарда або випущеної стріли допоможуть встигати за можливостями, що відкриваються, а енергетика чорних перлів і гематиту відновить запаси енергії.

Козеріг

У 2022 році Козерогам принесуть успіх фігурки міфічних тварин: сфінкса або химери. А налаштуватися на позитив і не схибити допоможуть талісмани з халцедону, оніксу або опала.

Водолій

Холодні відтінки в одязі налаштують Водоліїв на більш раціональне мислення. Як талісман підійде кришталь - мінерал істини, - а також діамант, що притягує багатство і відсіює токсичних особистостей.

Риби

Астрологи радять Рибам у 2022 році завести горщик із рослинами, що плетуться, енергетика яких допоможе підлаштовуватися під обставини, а малахіт подарує енергію прориву та захистить від недуг.

Раніше ми назвали три знаки китайського гороскопа, яким пощастить 2022-го.