RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Якою буде погода у переддень Різдва: синоптики уточнили прогноз

Потепління ще не покидає територію України. У четвер, 6 січня, погода очікується переважно сора, але в деяких регіонах буде сухо.

Про це свідчать дані Українського гідрометеорологічного центру.

Так, у західних, центральних та східних регіонах України, як і раніше, очікуються дощі з мокрим снігом. Однак на півночі та півдні буде сухо.

Погода в Україні 6 січня

На заході температура повітря вдень коливатиметься від 2 до 7 градусів тепла. Вночі може падати до 1 градуса морозу і підніматися до 5 градусів вище за нуль. У західних областях дощі. На Закарпатті опади у вигляді дощу та мокрого снігу будуть значними.

У центральній частині України, за винятком Київської, Житомирської та Дніпропетровської областей, буде трохи тепліше. Вдень від 2 до 8 градусів тепла, вночі – від 0 до +5 градусів за Цельсієм. Також опади у вигляді дощу. Подекуди можливий сніг.

На сході України з опадами картина буде приблизно такою ж. Температура буде плюсовою як вдень, так і вночі. Вдень повітря прогріється від +3 до +7 градусів, уночі – від +1 до +4.

У Південних областях погода буде відносно теплою та сухою. Стовпчики термометрів вдень коливатимуться від +8 до +11, а вночі покажуть від +3 до +6 градусів.

Погода у Києві

У Києві завтра опади не очікуються. Температура повітря вдень коливатиметься від +3 до +5, а вночі від +1 до +3 градусів тепла.

Раніше ми повідомляли, що українців попередили про негоду ввечері та Різдво Христове.