RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Погода в Україні різко погіршилася і наробила багато лиха на дорогах

У неділю, 9 січня, на більшій частині території України погодні умови були дуже складними – мокрий сніг, ожеледиця. Негода стала причиною десятків ДТП, у тому числі смертельних.

Про це розповідає "ТСН".

У Житомирській області в сніговий замет потрапила "швидка" з пацієнтом, який потребував термінової госпіталізації. З кучугурів автомобіль витягували рятувальники.

У Києві біля одного з торговельно-розважальних центрів водій під час дріфту втратив керування та злетів у яму. У Львівській області пересування транспорту було дуже утруднене густим туманом та поганою видимістю.

Як повідомляв "Апостроф", 10 січня на більшій частині території України буде без істотних опадів, виняток становитимуть Донецька, Луганська та Харківська області. Місцями очікується туман, синоптики попереджають про ожеледь на дорогах.

А ось з 11 січня в Україні очікується похолодання, у північних та західних областях України денна температура становитиме –9 градусів, а вночі похолодає до –14. У решті регіонів країни середня температура становитиме від -3 до -10 градусів.