RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Несподіване потепління в Україні зміниться морозами: названі дати

В Україні через кілька днів знову прийде похолодання. Синоптики прогнозують, що у другій половині місяця очікуються помірні морози, ожеледиця на дорогах та шквальний вітер.

Про це ЗМІ розповів український синоптик Ігор Кібальчич.

За його словами, різка зміна погоди зумовлена циклоном Elsa, який прийде в країну і пануватиме весь наступний тиждень.

Температура повітря опуститься на мінусові відмітки вже 16 січня. У неділю очікується -2... -7 градусів. При цьому опади припиняться, а потужний вітер залишиться в багатьох українських регіонах.

На початку робочого тижня в країні буде морозна температура, а опади у вигляді снігу та мокрого снігу можливі тільки на західній частині країни.

Синоптик зауважує, що на українських дорогах наступного тижня очікується сильна ожеледиця. З огляду на це водії повинні бути максимально обережними. Пильність має бути і в зв'язку з потужними поривами вітру.

Оскільки очікується коливання атмосферного тиску, українці, які страждають на різкі зміни в погоді, повинні ретельно слідкувати за своїм самопочуттям, додав погодний експерт.

Раніше "Апостроф" писав, що Карпати цього тижня подарують туристам чарівне зимове диво. Слід приготуватися до щоденних снігопадів та тріскучих морозів до -19 градусів.