RU  UA  EN

Понеділок, 1 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 липня

30 червня

Всі новини

Морози протримаються до квітня: українцям дали прогноз на весну

За прогнозом народного синоптика Леоніда Горбаня, який пішов з життя у жовтні минулого року, українцям доведеться довго чекати на теплу погоду у весні 2022 року. Потепління може настати лише у травні.

Про це йдеться в ексклюзивному прогнозі, залишеному синоптиком, яке опублікувало видання “Сегодня”.

"Весна буде холодна до травня і волога, пізня. Морози у березні протримаються до кінця місяця. Заморозки у квітні, а іноді й нічні морози можливі до середини квітня. У травні помірковано тепла погода", - писав у своїй книзі Горбань.

Так, на третьому тижні березня 2022 року буде сніжна погода, а також дощі та морози. А на початку та в кінці місяця буде відносно тепло та без опадів.

У квітні буде прохолодна погода, очікуються опади у вигляді дощів та нічні заморозки. Але наприкінці місяця настане справжня, тепла весна. Ймовірно, що такий день буде 24 квітня, на православний Великдень.

Початок теплого травня трохи засмутить дощами, але у другій половині буде тепла та суха погода. Після ще декількох днів дощів прийде спека наприкінці травня.

Раніше "Апостроф" повідомляв, як прогнозував народний синоптик Леонід Горбань, у другій половині лютого в Україні очікуються сильні морози та завірюхи.

Нагадаємо, на територію України йдуть три потужні хвилі снігопадів, які запорошать країну починаючи з 17 січня.