RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Справжня зима ще попереду: українцям розповіли про погоду у лютому

За прогнозом народного синоптика Леоніда Горбаня, який пішов з життя у жовтні минулого року, у другій половині лютого в Україні очікуються сильні морози. Також варто приготуватися до справжніх завірюх.

Про це йдеться в ексклюзивному прогнозі, залишеному синоптиком, який опублікувало видання “Сегодня”.

Леонід Горбань, прогнозуючи зиму 2022 року, розповів, що січень вирізнятиметься контрастною температурою: у першій половині місяця - похмуро, тепло й малосніжно; у другій - морозно зі снігопадами.

Із середини лютого очікується холодний сніг, а то й снігові бурани, на тлі сильних, тріскучих морозів. А під сам кінець місяця прийде потепління та мокрий сніг.

"Якщо загалом, то зима буде холодною. Січень почнеться потеплінням, а мороз і сніг прийдуть на Старий новий рік і продовжаться до Водохреща, 19 січня, потім потеплішає. Снігу також буде багато, ближче до кінця зими можливі снігові бурани", – розповідав Леонід Горбань.

Як писав "Апостроф", в Україні через кілька днів знову прийде похолодання. Синоптики прогнозують, що у другій половині місяця очікуються помірні морози, ожеледиця на дорогах та шквальний вітер.