RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Тетянин день в Україні: чому це не свято студентів і що не можна дарувати

У вівторок, 25 січня, відзначається Тетянин день – для жінок з цим ім'ям, це день іменин. У той же час, у багатьох республіках колишнього СРСР цей день відзначається як День студента – його святкують у Російській Федерації. В Україні День студента щорічно відзначається 17 листопада – Міжнародний день студента.

Про те, що можна дарувати жінкам та дівчатам на ім'я Тетяна, а що – ні, повідомляє "Апостроф".

Що можна дарувати

У цей день підійдуть подарунки жовтого, коричневого, фіолетового і червоного кольорів. Наприклад, це може бути предмет гардеробу.

Також можна дарувати рубіни. Варто зазначити, що тут вибір прикрас може порадувати своєю різноманітністю – від сережок до браслетів.

Крім цього, ідеальним подарунком може стати букет улюблених квітів, а також подарунковий сертифікат у салоні краси або у фітнес-клуб. Це на той випадок, якщо Ваша друга половинка захоплюється спортом - в інших випадках можуть бути й інші подарункові сертифікати, наприклад, на покупку чогось, на візит до музею, галереї або концерту.

Що не можна дарувати

Не варто дарувати парфуми - дівчата самі оберуть на свій розсуд. Категорично не рекомендується дарувати ножиці (символ перекроювання стосунків), ножі та вилки (можуть нашкодити здоров'ю), запальничку або портсигар (до розлуки), носові хустки (означають швидкі неприємності та сльози), рукавички (означає перехід дівчини у владу хлопця, тоді як довгі стосунки повинні будуватися на довірі один до одного), дзеркало (забирає красу та молодість), ланцюжок (до швидкої розлуки), шарф (до розриву стосунків).

Раніше "Апостроф" підібрав найбільш яскраві привітання з Днем ангела Тетяни у віршованій формі.