RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Жодного дня без снігу: прогноз та карта погоди в Україні до кінця тижня

В Україні синоптики обіцяють до кінця тижня сніжну та незначно морозну погоду, яка до вихідних перейде у відлигу. Примітно, що очікуються щоденні опади.

Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

27 січня

У четвер температура повітря коливатиметься від -1 до -8 градусів. Найтепліше вдень очікується у Києві - стовпчики термометрів піднімуться до нуля. А найхолодніше буде на сході - у Луганську вдень буде -6...-8 градусів. У нічну частину доби по країні - від -1 до -13. Так, -1...-3 градуси очікується на заході та в центрі, -10...-13 - на півночі та сході, -3...-7 градусів - на півдні.

Опади у вигляді снігу очікуються на півночі, в центрі та на заході. Вітер - 5-12 метрів за секунду.

28 січня

У п'ятницю температура вдень дещо підвищиться і становитиме -1... -4 градуси. Тоді як вночі на більшій території країни температура становитиме 0...-3 градуси, тоді як на сході ще буде доволі морозно -6...-13 градусів.


На західній частині країни очікується протягом доби мокрий сніг, на півночі та частково на сході - вночі - сніг, вдень - мокрий сніг. У центрі - вночі без опадів, вдень - мокрий сніг. На півдні - без істотних опадів. Вітер - 7-12 метрів за секунду.

29 січня

У суботу на більшій частині території стовпчики термометрів показуватимуть від 0 до 3 градусів вище нуля. Найтепліше буде на півдні. Вночі буде 0...-4. Найхолодніше буде у східних областях.

Опади у вигляді снігу вночі прогнозують на заході, протягом доби - на півночі та на сході. На решті території - без істотних опадів. Вітер - 7-12 метрів за секунду.

30 січня

У неділю синоптики прогнозують вдень майже у всіх регіонах температуру 0...2 градуси вище нуля. У Карпатах - +2...+4 градуси. Уночі на заході очікується -1...-4 градуси, у центрі та на півночі -2...-4 градуси, на сході - до -3...-5 градусів, на півдні - від -2 до -5 градусів.

Протягом доби очікується мокрий сніг майже по всій Україні. Зокрема, на півдні упродовж доби йтиме сніг з дощем. А на сході вдень без істотних опадів, вночі - сніг.

Вітер - 5-12 метрів за секунду.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що протягом усього тижня на території гірськолижних курортів українських Карпат очікуються помірні морози, хмарна погода та сильні снігопади.