RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

На Україну насувається потужний снігопад із Європи: коли і де завалить снігом

На Україну з Європи насувається непогода із серйозними снігопадами.

Про це свідчать дані з метеорологічного сайту "Погода та радар".

За прогнозами синоптиків, Україну почне засипати вночі 30 січня, після чого негода поступово "накриватиме" центральні та північні області країни.

Опівночі опади у вигляді снігу очікуються у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Волинській та Рівненській областях.

О 5-й ранку, 30 січня, снігопад плавно рухатиметься у бік центральних регіонів. Синоптики прогнозують опади у Закарпатській, Івано-Франківській, Житомирській, Чернівецькій, Київській, Чернігівській, Кіровоградській та Вінницькій областях.

О 10-й години ранку сніжитиме в Карпатах, а також в Одеській, Черкаській, Чернігівській, Кіровоградській, Сумській та Полтавській областях.

До 16:00 погода в Україні кардинально зміниться – опадів не буде у центральних, північних та східних областях. А в усіх інших регіонах, зокрема в Криму, очікується сніг.

О 23:00, як прогнозують синоптики, опади у вигляді снігу очікуються у Донецькій, Луганській, Київській, Чернігівській, Житомирській, Черкаській, Кіровоградській, Рівненській, Вінницькій, Закарпатській областях та в Криму. Негода частково також зачепить Львівщину.

Раніше ми повідомляли, що наприкінці січня в Україні очікуються сильні снігопади, через що в окремих регіонах будуть 1,5-метрові замети.