RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Правоохоронці прийшли з обшуками на підприємство Ахметова: перші подробиці

У Кривому Розі силовики прийшли з обшуками на гірничо-збагачувальні підприємства групи "Метінвест", що є підконтрольною Рінату Ахметову та Вадиму Новинському.

Про це повідомляє прес-служба "Метінвесту" у Facebook.

Зазначається, що обшуки проводять представники СБУ, а також Офісу генерального прокурора та Бюро економічної безпеки. Офіційна причина обшуків, озвучена силовиками – податкові порушення, зазначають у компанії.

Прес-служба "Метінвесту" спростувала звинувачення на адресу компанії та заявила, що правоохоронці "привласнили собі функції податкової служби" та діють в обхід чинного податкового законодавства України.

"Усі підприємства групи відкрито та прозоро взаємодіють з будь-якими контролюючими органами, зокрема, для спростування неправдивої інформації про невиконання податкових зобов'язань", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Раніше ми повідомляли про обшуки ДБР у екс-керівників "Нафтогазу" та "Укртрансгазу". Йдеться про розслідування протиправного відчуження 305 мільйонів кубічних метрів "блакитного палива" посадовцями "Укртрансгазу", "Нафтогазу" та іншими особами.