RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Снігопади з новою силою накриють Україну: названо дату

2 лютого, у середу, в Україні знову місцями засніжить, а температура повітря буде коливатися від 10 градусів морозу до 5 градусів тепла.

Про прогноз погоди на 2 лютого повідомляє "Апостроф" з посиланням на метеорологічний сайт Ventusky.

Українців у цей день очікує хмарна погода з тимчасовими опадами у вигляді невеликого снігу та мокрого снігу, а у денну частину доби на півдні та сході очікується дощова погода. У Карпатах та на заході прогнозуються помірні опади. А ось північні й центральні області України залишуться без істотних опадів.

Карта опадів станом на 5:00, 2 лютогоФото: Ventusky

Рано-вранці невеликий сніг пройде територіями Харківської, Дніпропетровської, Миколаївської та Одеської областей, а також на Закарпатті.

Близько 11 години ранку снігопади з'являться на Львівщині, Волині, Рівненщині та на Донбасі. Невеликий дощ пройде в Криму.

Увечері 2 лютого снігопади накриють східні регіони України та зачеплять трішки центральні. У Карпатах та на Закарпатті продовжуватимуться незначні опади.

На дорогах місцями буде ожеледиця та можливе намерзання мокрого снігу. На всій території України переважатиме південно-західний вітер зі швидкістю 5-10 м/с. На заході пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с.

Раніше "Апостроф" писав про те, що шар снігу на курортах у Карпатах перевищив 2 метри і продовжує зростати.