RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

В Україну йде серйозне похолодання: якою буде погода наприкінці тижня

У п'ятницю, 4 лютого, на територію України прийде похолодання – найхолодніше буде у північних областях, а також у Черкаській області.

Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Вночі морози досягнуть -10...-13 ℃, вдень на більшій частині території країни стовпчики термометрів не піднімуться вище за нуль. На заході, північному заході та сході України очікуються опади у вигляді снігу та мокрого снігу.

Мокрий сніг також буде у Криму - температура повітря вдень там становитиме -1...1° C, а вночі - 1...-3° C. У Черкаській області температура повітря становитиме вночі -7...9° C, а вдень - 0...-2° C.

У Києві буде невелика хмарність - уночі температура повітря коливатиметься в межах -6...-8° C, а вдень -2...-4° C.

Фото: Укргідрометцентр

У суботу, 5 лютого, у центральних та східних, а також у Закарпатській, Чернівецькій, Івано-Франківській та Чернігівській областях очікуються опади у вигляді снігу та мокрого снігу. Найхолодніше буде вночі у Чернігівській, Сумській та Харківській областях відповідно.

У Чернігівській області температура повітря покаже -10...-12 ℃, у Сумській та Харківській областях температура -9...-11 ℃.

Фото: Укргідрометцентр

У неділю, 6 лютого, на заході та північному заході країни очікуються опади у вигляді снігу та мокрого снігу. У центрі та на сході буде хмарна погода, на півдні та у Криму обійдеться без істотних опадів.

Температура повітря у Києві вночі становитиме 0...-2 ℃, а вдень 1...3 ℃.

Фото: Укргідрометцентр

Раніше ми повідомляли, що у п’ятницю, 4 лютого, на всіх дорогах України, окрім південних регіонів, спостерігатиметься ожеледиця.