RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Бойовики пішли на чергову провокацію на Донбасі: ЗСУ зазнали втрат

Минулої доби, 4 лютого, не зафіксовано жодного порушення режиму припинення вогню з боку російських бойовиків, але вже зранку 5 лютого окупанти країни-агресора відкрили вогонь зі стрілецької зброї у напрямі села Пищевик. В результаті ворожого вогню поранено українського військовослужбовця.

Про це повідомляє Операція Об’єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

Так, 5 лютого один український військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення через відкритий ворожий вогонь в районі Пищевика (Донецька область, Волноваський район). Наразі воїн перебуває у лікарні у задовільному стані.

Крім того, у пресслужбі ООС зазначили, що в інтересах цивільного населення розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували більше 5,5 гектарів території, а також передали на знищення 121 вибухонебезпечний предмет.

Раніше "Апостроф" писав, у четвер, 3 лютого, на Сході України підтримувані Росією бойовики зазнали небойових втрат. Один з окупантів загинув під колесами автомобіля.

Нагадаємо, 2 лютого російські бойовики за допомогою безпілотника здійснили обстріл контрольного пункту в'їзду-виїзду "Гнутове" на Донеччині. У мережі з'явилося відео моменту удару окупантів. На ньому видно, що снаряд упав буквально за метр від військового.