RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Нас залякують: у мережі жорстко висміяли нову публікацію у Bild "плану" захоплення України

Українці розкритикували німецьке видання Bild, яке опублікувало новий план вторгнення армії РФ до нашої країни. У грудні журналісти вже озвучували прогноз щодо нападу російських військ наприкінці січня-початку лютого, але він не справдився.

Черговий "план вторгнення" було опубліковано виданням Bild у суботу, 5 лютого.

У своїй публікації журналісти стверджують, що президент РФ Володимир Путін планує встановити в Україні маріонетковий уряд та приєднати нашу країну до Союзної держави.

Крім цього, "план вторгнення" від Bild також передбачає облогу великих українських міст та створення концентраційних таборів для українців, які чинитимуть опір окупаційній владі. Росія готується напасти на Україну, за даними німецьких журналістів, у лютому-березні, якщо "Путін не передумає".

Українці скептично сприйняли публікацію видання Bild і припустили, що Україну спеціально залякують повномасштабним вторгненням армії РФ.

"Боже мій, хто таку х*рню придумує", "Маразм у кожного свій, тут складно передбачати складність хвороби", "Який маразм", "Вже на березень? А як же танки?", "Нас залякують", "Терміни все зсувають, дають час останньому інвестору втекти", "Панікерів першими розстріляти", "Bild - бульварна газета", - написали українці у коментарях під новим "планом вторгнення РФ".

Раніше ми розповідали, який фактор ускладнить можливе вторгнення РФ в Україну.