RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Повне єднання та спокій перед загрозою: росіянин влучно описав Україну та українців

Росіянин, який переїхав до України, активіст Володимир Мальцев влучно описав Україну та українців, як народ, який перед небезпекою не панікує, не їде масово з країни, а в повному єднанні, згуртовано тренується перед можливими атаками.

Свою думку активіст написав на своїй сторінці у Facebook.

"От що мені завжди в Україні та українцях подобалося, це їхнє цілковите єднання та спокій перед лицем небезпеки. Нападе? Ну ок, ми купили, змастили та зарядили. Потренувались і сформувалися", - зазначив він.

За словами Мальцева, також спокійно Україна отримала тактичну зброю від інших країн, поставила на облік та потренувалася в її використанні.

"Кожен уже знає, що робити. Ніхто нікуди не валить, незважаючи на те, що рівень загрози того, що найближчим часом може статися що завгодно вище, ніж будь-коли. Упораємося. У мене сумнівів немає. Що б не сталося", - додав він.

Раніше "Апостроф" поінформував, МЗС України жорстко відповіло на паніку навколо можливого вторгнення Росії. Як зазначають у відомстві, в умовах безперервного військового конфлікту та загрози вторгнення РФ в Україну дуже важливо залишатися спокійними, раціонально мислячими та уникати дій, що сіють паніку серед населення.

Нагадаємо, активісти всеукраїнського патріотичного руху "Гідність нації" заявили про створення в Україні партизанської мережі для опору агресії з боку Росії та закликали інших громадян приєднуватися до цього руху.