RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Польоти над Україною: лоукостер SkyUp зробив важливу заяву щодо продажу квитків

Компанія-авіаперевізник SkyUp відновила продаж квитків на всі рейси в українському повітряному просторі.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

За словами генерального директора SkyUp Airlines Дмитра Сероухова, компанії вдалося забезпечити безпеку та захищеність польотів над територією України, а продаж квитків на рейси лоукостера знову відкритий на всі дати.

"Переговори зі страховиками були складними, і закордонні партнери продовжують регулярно оцінювати власні ризики та вести моніторинг ситуації. Але ми зуміли досягти результату", - заявив Сероухов.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що закордонні авіакомпанії почали скасовувати рейси в Україну. Була інформація, що вже 14 лютого повітряний простір України буде недоступним для більшості перевізників. У Мінінфраструктури відбулася термінова нарада за участю керівництва ОПУ, Державіаслужби України, "Украероруху", аеропорту "Бориспіль" та представників авіакомпаній. Внаслідок цього з'явилася заява про те, що небо над Україною залишається відкритим.

Також ми повідомляли, що незважаючи на інформацію про можливе закриття авіарейсів в Україні, громадянам не варто панікувати. У графіку польотів немає істотних змін, а аеропорти працюють у штатному режимі.