RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Валентинка дня: кохання - це разом дивитися, як палає Кремль

У Мережі з'явилася кумедна листівка, присвячена Дню святого Валентина 14 лютого.

Її опублікував на своїй сторінці у Facebook колишній народний депутат України Борислав Береза.

На листівці зображено пару, яка спостерігає за тим, як палає московський Кремль. Листівка підписана наступними словами: "Кохання - це дивитися в одному напрямку".

Фото: Facebook / Борислав Береза

У коментарях до посту користувачі опублікували інші схожі фото на цю тему. На одній зображена пара з червоно-чорним прапором, коктейлями Молотова та гвинтівками за спиною, на іншій – пара з гранатометом Javelin на тлі підбитого танка, на третій – карта світу, яка охоплює всі країни світу, за винятком Росії (виставлена у якості вигнанця за свої зовнішньополітичні амбіції – "Апостроф"), а на четвертій – палаючий московський Кремль під час війни 1812 року.

"Кохання - це вбивати російських окупантів разом", "Любов - це разом полювати на російські танки", "Кохайтеся... ("чорноброві, та не з москалями", цитата з поеми Тараса Шевченка "Катерина" - "Апостроф") "Щоб урятувати Росію, нам потрібно спалити Москву (цитата приписується Михайлу Кутузову - "Апостроф")", - так було підписано листівки.

Фото: Facebook / Борислав Береза

Фото: Facebook / Борислав Береза

Фото: Facebook / Борислав Береза

Фото: Facebook / Борислав Береза

Раніше "Апостроф" повідомляв, що українці влаштували в соціальних мережах патріотичний флешмоб із тегом #люблюЗСУ на підтримку Збройних сил України до Дня святого Валентина.