RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Діставайте парасольки: Україну заллє дощами у середині лютого, названо дату

Упродовж двох днів, 17 та 18 лютого, по всій Україні очікуються затяжні опади у вигляді дощу.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на дані радару ventusky.com.

Так, дощ розпочнеться близько 5 години ранку 17 лютого у західній частині країни. Також невеликі опади очікуються у Кіровоградській та Полтавській областях. Ближче до 11-ї години на заході країни дощ посилиться, а з центральної частини переміститься до Дніпропетровської, Полтавської та Харківської областей.

Станом на 17 годину вечора дощі накриють північну, центральну та частково південну Україну. Особливо сильні опади очікуються у Київській та Чернігівській областях. У Львівській, Тернопільській, Чернівецькій областях продовжить мряжити невеликий дощ.

Ближче до ночі, станом на 23 годину 17 лютого подекуди ще мрячитиме на заході країни, а сильні опади перемістяться на Полтавську, Сумську, Харківську області. Невеликий дощ пройде у Черкаській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Миколаївській областях.

Вранці, 18 лютого, все ще прогнозуються опади у деяких регіонах північної частини країни, та сильний дощ у Донецькій області. Водночас на заході та частково у центральній частині України вже випаде сніг.

Увечері дощ закінчиться по всій території країни.

Раніше ми писали, коли в Україну прийде справжня весна.