RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Приносять нещастя: названо п'ять найпроблемніших жіночих імен

За словами астрологів, ім'я людини визначає її подальшу долю. Стали відомі жіночі імена, які не приносять щастя своїм володаркам.

Про це пише rsute.ru.

Ірина

Ірина зазвичай має складний характер. Жінка з цим ім'ям – вольова та вперта. Вона категорична у судженнях і не бажає йти на поступки. Проблеми в особистому житті приносять безліч чоловічих рис, тому Ірині слід розвивати у собі м'якість, поступливість та жіночність.

Віра

Суперечлива Віра, з одного боку, тверда, наполеглива і цілеспрямована, але водночас самовпевнена і легковажна. Найчастіше вона переоцінює свої можливості та відрізняється грубістю. Причиною більшості проблем є непростий характер.

Надія

Сильний характер, властивий жінкам із цим ім'ям, одночасно є “плюсом” та “мінусом”. Нерідко Надія меркантильна, зарозуміла і не чує поклику душі. У стосунках вона дуже вимоглива і прагне лідерства, тому їй складно знайти супутника життя.

Людмила

Гордячці Людмилі важко спілкуватися з оточуючими на рівних. Вона вимоглива до себе та інших, готова подолати безліч перешкод на шляху до щастя. Але шукати свою долю жінкам із цим ім'ям доводиться довго. Змінити ситуацію можна, навчившись жити тут і зараз замість постійної боротьби.

Олександра

Ще одна володарка вольового характеру егоїстична, впевнена у собі та безкомпромісна. Олександра бажає домінувати у будь-яких стосунках, тому довго не може зустріти свою половинку, а після весілля жінці із цим ім'ям складно зберегти сім'ю.

Раніше ми назвали п'ять чоловіків, які відштовхують жінок.