RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Нудні та несучасні: п'ять чоловічих імен, які відштовхують жінок

Багато хто вірить, що ім'я людини визначає її подальшу долю. Це не стільки містика, скільки психологічне сприйняття імені конкретної людини, що базується на особистих асоціаціях.

Про те, які чоловічі імена відштовхують жінок і чому, розповідає “Апостроф” з посиланням на “Rsute”.

Іван

Через свою поширеність це ім'я не подобається багатьом жінкам. Другою причиною може бути асоціація з популярними народними казками, де Івани найчастіше виступали "дурниками". Також деяка категорія жінка відкидає це ім'я через його несучасність.

Олег

Ім'я Олег імовірно скандинавського походження, а представники імені – винахідливі, творчі, талановиті та багато в чому ідеально підходять для створення міцної родини. Але жінок часто відштовхує те, як звучить по-батькові - Олегівна. До того ж, багато хто вважає, що воно втратило свою сучасність.

Сергій

Хлопчики та чоловіки, які носять це ім'я, — романтичні особи, які мають глибоке розуміння внутрішнього світу. Вони добре проявляють себе у критичних ситуаціях, які вимагають оперативності та уваги. Багато мам побоюються давати це ім'я своїм синам, припускаючи, що їх дратуватимуть ровесники.

Валентин

Валентини товариські, толерантні, впевнені в собі та повільно, але впевнено досягають своїх цілей. Також вони наділені великим ентузіазмом. Проте жінок відштовхує скорочена форма імені Валя. Багато хто вважає, що воно звучить недостатньо мужньо.

Олександр

Ім'я Олександр зберігає свою популярність та сучасність протягом багатьох поколінь. Носії імені люблять організованість і стабільний темп життя, прагнуть до досконалості і наполегливо слідують поставленим цілям. Однак саме через свою поширеність воно відштовхує жінок і вважається нудним.

Раніше ми писали, як називали новонароджених дітей у Києві, у 2021 році.