RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

В Україні потеплішає до 14 градусів: синоптики уточнили прогноз на початок тижня

Синоптики озвучили прогноз погоди в Україні на початок останнього тижня лютого 2022 року – у понеділок на заході країни будуть дощі, у вівторок опади випадуть на більшій частині території країни, а в середу на заході України буде дощ та сніг.

Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

У понеділок, 21 лютого, на заході України очікуються опади у вигляді дощів – у Закарпатській області вночі очікується мокрий сніг. Найхолодніше буде вночі у Донецькій, Луганській та Харківській областях - там стовпчик термометра опуститься до позначки -1...-3 ℃.

Фото: Укргідрометцентр

У вівторок, 22 лютого, на заході, а також у центрі, на півночі та півдні України очікуються дощі, місцями буде мокрий сніг. Найтепліше буде вдень у Криму - незважаючи на дощ, температура повітря прогріється до +12...+14 ℃.

Фото: Укргідрометцентр

У середу, 23 лютого, на більшій частині території України вдень буде без істотних опадів - уночі у Дніпропетровській, Миколаївській та Сумській областях очікується сніг та мокрий сніг, а у Сумській - мокрий сніг. У Донецькій, Луганській, Харківській областях та Криму, а також на заході України очікуються опади у вигляді дощів та мокрого снігу.

Найтепліше буде вдень у Луганській області та Криму - температура повітря там прогріється до +9...+11 ℃.

Фото: Укргідрометцентр

Раніше ми повідомляли, що у Києві весна 2022 року буде переважно прохолодна, але з нечисленними опадами. Два весняні місяці не досягатимуть позначки +20 градусів тепла, але така температура очікується з середини травня.