RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Росія розгортає мобільні крематорії для спалювання тіл знищених в Україні окупантів – Mirror

Російські окупанти розгортають мобільні крематорії на території України, щоб приховати свої реальні втрати. При цьому міністр оборони Великобританії назвав ці крематорії "лякаючими".

Про це повідомило видання The Telegraph.

Так, Бен Уоллес припустив, що російські війська, що вторглися в Україну, можуть використовувати мобільні сміттєспалювальні заводи як крематорії, щоб приховати кількість жертв під час битв з ЗСУ.

Також він додав, що "це все, що потрібно знати про нинішній російський режим".

Він сказав, що російський президент припустився помилки, не маючи союзників у своїх діях, порівнявши його з царем Миколою I під час Кримської війни.

Пан Воллес сказав, що у Великій Британії є 1000 людей, готових відреагувати на кризу, додавши: "Шотландські гвардійці штовхнули дупу царя Миколи I в 1853 році в Криму - ми завжди можемо зробити це знову".

Він продовжив: "Цар Микола I зробив ту ж помилку, що і Путін ... у нього не було ні друзів, ні спілок".

Коментарі міністра оборони пролунали в кімнаті, де домінувала велика картина, що зображує битву під час Інкермана, велика битва під час Кримської війни.

Оцінку Уоллесом психічного стану Путіна було зроблено після того, як Борис Джонсон звинуватив російського лідера в "нелогічному та ірраціональному настрої".

Колишній генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен також припустив, що Путін може бути не в собі.

"Я маю на увазі поведінку Росії прямо зараз, вона нераціональна, нелогічна, тому я б не став виключати можливість того, що Путін збожеволів", - сказав в інтерв'ю ITV колишній прем'єр-міністр Данії.

"І ми нещодавно бачили, як він насправді принижував своїх радників, тому я не думаю, що ми зіткнулися з людиною, яка мислить раціонально", - додав він.

Раніше ми також повідомляли про те, що Путін перетворюється на Гітлера XXI століття.