RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Не дайте ворогові знайти вас: як вимкнути геолокацію на різних моделях телефону

З 24 лютого, четверга, триває війна Росії проти України. Вороги не цураються обстрілювати будинки мирного населення, дитячі садки та лікарні. Щоб убезпечити себе від окупанта та не дати йому знайти вас - відключіть геолокацію на телефоні.

"Апостроф" розповідає, як відключити геолокацію на різних телефонах.

При вимкненій геолокації програми та сервіси не матимуть доступу до інформації про розташування вашого телефону.

Як вимкнути геолокацію на Huawei

Програма "Установки" - Безпека та конфіденційність - Інформація про місцезнаходження - увімкніть або відімкніть Доступ до даних про місцезнаходження.

Як вимкнути геолокацію на Xiaomi

Проведіть по екрану зверху донизу - натисніть і утримуйте піктограму "Геолокація", якщо її немає, то виберіть "Геолокація" в розташуваннях - увімкніть або вимкніть параметр Точне визначення розташування.

Як вимкнути геолокацію на iPhone

Оберіть "Параметри" - "Конфіденційність" - "Служби геолокації" - виберіть програму, а потім увімкніть або вимкніть "Точна геопозиція".

Як увімкнути або вимкнути геолокацію на Samsung

У меню "Налаштування" знаходимо "Google" - переходимо до меню "Місце розташування" або "Геодані" - у самому верху переводимо функцію у стан "Вимкнено" - якщо Ви не хочете повністю вимкнути функцію відстеження розташування, активуйте її, а потім налаштуйте меню "Метод виявлення".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в "УДАРі Віталія Кличка" оприлюднили рецепт коктейлю Молотова та інструкцію для його використання.