RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Путін та Лукашенко влаштували провокацію: російські літаки бомбили Білорусь

Диктатори Росії та Білорусі Володимир Путін та Олександр Лукашенко вчинили черговий акт злочину проти України – авіація російських нацистів обстріляла білоруську територію, перебуваючи при цьому на території нашої країни.

Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ України.

Повідомляється, що в п'ятницю, 11 березня, о 14:40 два російські літаки здійснили виліт з території України та здійснили бомбардування білоруської території. Заліт російських літаків фіксували українські прикордонники на Рівненщині.

Удару було завдано в районі села Копани.

Відео прольоту ракети опублікувала Державна прикордонна служба України.


Про підготовку росіянами удару з повітря по Білорусі заявляв міністр оборони України Олексій Рєзніков – він виступив зі зверненням до білорусів у Facebook.

"Мета провокації – змусити чинне керівництво Білорусі до війни проти України. Москва намагається пов'язати вас кров'ю. Гарантую, що українська армія не планувала, не планує і не плануватиме жодних агресивних дій проти Білорусі", - написав Резніков.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що російські окупанти можуть готувати теракт на ЧАЕС, щоб влаштувати екологічну катастрофу та звинуватити у ній Збройні сили України.