RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Виписали квиток на концерт Кобзона: ЗСУ знищили російського командарма

У п'ятницю, 11 березня, стало відомо, що Збройні сили України знищили чергового російського генерала - ним виявився командувач 29-ї армії Східного військового округу, генерал-майор Андрій Колесніков.

Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ України.

Зазначається, що це вже третій генерал російської окупаційної армії, який знайшов свою смерть в Україні після вторгнення 24 лютого - першим був командир 7-ї десантно-штурмової дивізії, генерал-майор Андрій Суховецький, а другим - начальник штабу та перший заступник командувача 41 - ою армією Центрального військового округу, генерал-майор Віталій Герасимов.

Східний військовий округ – одна з чотирьох військово-адміністративних одиниць збройних сил РФ Далекому Сході Росії. Штаб знаходиться у Хабаровську. Сформовано з військової реформи 2008-10 років з Далекосхідного військового округу, Тихоокеанського флоту та 3-го командування ВПС та ППО.

Раніше ми повідомляли, що українські військовослужбовці ліквідували командира 247-го гвардійського десантно-штурмового полку, гвардії полковника Костянтина Зізевського.