RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Ворог зазнає величезних втрат за всіма напрямками: зведення Генштабу на 12 березня

Триває сімнадцята доба українського протистояння російським нацистам, що вторглись на територію нашої країни. Ворог зазнає непоправних втрат у живій силі на технікі на всіх напрямках.

Генштаб ЗСУ повідомляє актуальну інформацію щодо рашистського вторгнення станом на 06.00 12.03.2022.

У Поліському, Сіверському, Південнобузькому операційних районах противник має великі втрати в живій силі та техніці, рашисти зупинені та намагаються закріпитись на раніше захоплених рубежах.

На Донецькому напрямку під час намагань просунутися вперед окупанти отримали гідну відсіч від українських військових та були зупинені на окремих напрямах, на решті територій нацисти суттєво зменшили темпи просування.

Тридцять одна батальйонно-тактична група ворога, що прийшла в Україну, щоб стати добривом для нашої землі, втратила боєздатність.

Фото: Фейсбук

Фото: Фейсбук

Протягом останніх трьох діб відбувається рух малих груп дезертирів противника у напрямку державного кордону з країною-терористом Росією. Нацисти деморалізовані, фіксується значна кількість випадків здачі в полон окремими групами. До того ж у противників великі проблеми з комплектуванням резерву.

Раніше "Апостроф" писав про те, що ЗСУ знищили командну машину російських окупантів під Києвом. Допоміг у цьому безпілотник "Байрактар".