RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Протест у прямому ефірі: що відомо про дівчину, яка увірвалася з плакатом на росТВ

У Мережі з'явилася детальніша інформація про Марину Овсяннікову - це жінка, яка увірвалася в прямий ефір російського Першого каналу з плакатом "Зупиніть війну! Не вірте пропаганді - тут вам брешуть".

Про це повідомляє "Апостроф".

Овсяннікова з'явилася за спиною ведучої програми "Время" Катерини Андрєєвої з плакатом - на нас був заклик зупинити війну з Україною та говорити правду в ефірі. Проте цей момент пробув в ефірі недовго, а саму Овсяннікову незабаром затримали.

Наразі їй загрожує штраф та адміністративна відповідальність за "дискредитацію" дій російської армії на території України.

Крім того, в соціальних мережах з'явилося відео, на якому Овсяннікова розповідає про мотиви, які спонукали її до такого демаршу. Кадри опублікувала Ксенія Собчак у себе в Telegram-каналі.


Овсяннікова назвала війну Росії та України "братовбивчою" і заявила, що за лінією батька вона-українка, за лінією матері-росіянка. Крім того, вона одягла намисто у кольорах українського та російського прапорів.

"Мої батьки ніколи не були ворогами. І це намисто на моїй шиї - символ того, що Росія має негайно зупинити братовбивчу війну і наші братні народи ще зможуть примиритися", - заявила Овсяннікова.

Вона заявила, що їй дуже соромно, що вона "займалася пропагандою, працюючи на Першому каналі" і поклала відповідальність на Володимира Путіна.

"Соромно за те, що дозволяла говорити брехню з екрану телевізора. Соромно за те, що дозволяла зомбувати росіян. Ми промовчали в 2014 році, коли все це тільки починалося. Ми не вийшли на мітинги, коли Кремль отруїв Навального. Ми просто мовчки спостерігали за цим антилюдським режимом. І зараз від нас відвернувся весь світ. І ще десять поколінь наших нащадків не відмиються від ганьби цієї братовбивчої війни", - так пролунала її заява.

Марина Овсяннікова має свою сторінку в Instagram і Facebook. Зазначається, що вона навчалася з 2001 по 2005 рік у Російській академії народного господарства та державної служби. Також вона навчалася у Кубанському державному університеті.

Овсяннікова заміжня, у сім'ї двоє дітей.

Нагадаємо, в ефірі російського пропагандистського телеканалу "Зірка" стався скандал - ветеран російської армії запропонував вшанувати загиблих в Україні окупантів хвилиною мовчання, на що ведучий став закривати йому рота.