RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

6 травня

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

Всі новини

"Вломили" окупантам під Києвом, Харковом та Ізюмом: Арестович розповів про ситуацію на фронті

Збройні Сили України від оборони переходять до контрнаступальний дій. Серйозний успіх українські військовослужбовці здобули під Києвом, Харковом та Ізюмом.

Про нові здобутки нашої армії розповів радник голови Офісу Президента Олексій Арестович в ефірі Фейгін Live.

Підтягнувши резерви, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що українська армія переходить у контрнаступ. Наші захисники успішно витісняють ворога під Києвом та під Харковом. Повністю вибили противника з П'ятихаток, що на Харківщині, а також є успіхи й в Ізюмі. Окрім цього, намітився серйозний успіх на лінії Миколаєва та Херсона. Втім, Арестович не розголошує усі подробиці, оскільки їх має повідомити Генштаб ЗСУ та Президент України Володимир Зеленський.

До того ж Арестович повідомив про ситуацію в Маріуполі. 15 березня з міста виїхало більше 400 машин, а за 14 березня - 160. Захисники Маріуполя знищили частину підрозділу 22 бригади рашистського спецназу та ліквідували командувача 150 хваленої дивізії.

За словами радника глави ОП, за одну добу авіація ЗСУ збила 16 літальних апаратів ворога.

Вперед до перемоги!

Раніше "Апостроф" повідомляв про успішну контратаку українських десантників на Луганщині, де вони розгромили танкову колону ворога.