RU  UA  EN

Середа, 29 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 травня

28 травня

Всі новини

Все йде за планом? У Росії немає жіночих тампонів і прокладок, але влада запевняє, що все ок

Унаслідок жорстких економічних санкцій та відмов міжнародних компаній працювати на ринку країни-терориста у Росії починається дефіцит товарів першої необхідності. З полиць супермаркетів зникли засоби жіночої гігієни, такі як прокладки та тампони.

Про це свідчить відео з московського магазину.

Очевидці зафіксували на відео повну відсутність засобів жіночої гігієни на полицях гіпермаркету "Ашан", який продовжив будувати бізнес "на крові", у столиці Росії - Москві. Складно уявити, яка ситуація зараз у регіонах, адже, як відомо, у всі часи тільки Москва мала хоч якісь дефіцитні товари на своїх прилавках.

Однак, влада, а саме Мінпромторг, запевняє, що дефіцита жіночих прокладок не буде, оскільки вони мають запаси та сировину для випуску. Надовго цих стратегічно важливих запасів не вистачить, а виробництво прокладок ще треба налагоджувати - до цього Росія не виробляла засоби жіночої гігієни.

Тож, вірогідно, найближчим часом російським жінкам доведеться забути про блага цивілізації та користуватись методами їхніх бабусь.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що на Росії почалися справжні бої за продукти в супермаркетах, оскільки дефіцитом стали продукти першої необхідності - цукор, гречка та сіль.