RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

14 травня

Всі новини

"В'їхали без проблем, а виїхати не можемо": ще один окупант поскаржився мамі на "теплий прийом" в Україні, відео

Служба безпеки України перехопила чергову телефонну розмову одного з окупантів. Той зателефонував до Росії своїй матері та розповів про їхнє безвихідь під Сумами.

Запис опублікувала у Telegram прес-служба СБУ.

Судячи зі слів окупантів, він зі своїми товаришами перебуває в оточенні десь під Сумами. Назва цього міста вселяє їм трепет, оскільки ще жодна їхня колона не проходила повз цілою та неушкодженою.

Очевидно, це солдат-строковик, яких нібито немає на території України. Він каже своїй матері, що вони "в'їхали без проблем, а от виїхати не можуть". Нещодавно їм надійшов наказ на йти на місто Суми.

"А через місто Суми ще жодна наша колона не виживала. Ніхто, жодна колона не доїжджала цілою. Якщо все добре вийде, я хотів би скласти зброю – щоб не їхати через Суми", – зізнається путінський воїн.

Він деморалізований і наляканий, як і його товариші по зброї. Очевидно, якщо він виживе, то назва українського міста запам'ятає на все життя.


Раніше ми також повідомляли про те, що героїчні жителі Сум та Чернігова стійким опором проти навали ворожої орди врятували Київ від вуличних боїв.