RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

22 травня

Всі новини

Актуальна карта вторгнення Росії до України на 17 березня

Станом на 17 березня ситуація на фронті залишається без особливих змін.

Про це свідчить актуальна карта російського вторгнення до України, опублікована у Twitter британською розвідкою.

Так, 17 березня тривають запеклі бої у Київській області . Зокрема в районі Ірпеня, Бучі, Гостомеля та Макарова. Під натиском ЗСУ окупанти в паніці здійснюють хаотичні обстріли з артилерії. У Броварському районі було здійснено ракетні удари по населених пунктах Калинівської територіальної громади. Кількість постраждалих уточнюється.

Крім цього, окупанти ще з вечора і всю ніч обстрілювали Чернігів . За словами голови ОВА В'ячеслава Чауса, це призвело до загибелі щонайменше 53 громадян України.

Також артилерія ворога кілька годин обстрілювала різні території Сумської області . Інформація щодо постраждалих, на даний момент, відсутня.

Окрім цього у ніч на 17 березня ворог обстрілював із різних типів озброєнь Харків . Снаряди потрапляли до житлових будинків, шкіл, складів тощо. Також тривають бої в Ізюмі та Чугуївському напрямку.

На Рівненщині напередодні ворог обстріляв військовий об'єкт у місті Сарни на півночі області (90 км від Рівного). Постраждалих чи загиблих немає.

У Луганській області під ворожим вогнем опинився Сєвєродонецьк та Рубіжне. У Сєвєродонецьку було влучення по "Укртелекому". У Рубіжному зафіксовано щонайменше 27 загорянь житлових будинків. Це свідчить, що окупанти цілеспрямовано знищують місто. Інформацію про кількість жертв та постраждалих уточнюють.

На Донеччині ворог хаотично обстрілює Авдіївку ще зі вчорашнього вечора. Вранці окупанти завдали авіудару, потім накрили місто градами. Також тривають обстріли Мар'їнки та Красногорівки. Розбита будівля Мар'їнського ВА.

Маріуполь знову завдали авіаударів. Люди тікають із міста на власному транспорті.

На Миколаївщині точаться бої з окупантами в центральній частині області.

Херсонська область повністю окупована російськими військами, але бої продовжуються.

Раніше ми також повідомляли про те, що вже четвертий тиждень тривають запеклі бої між захисниками України та російсько-нацистськими військами.