RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

"Магічна" дата 22.03.2022: поради астролога для кожного знаку Зодіаку

Вважається, що дзеркальна дата – це ідеальний день для загадування бажань, реалізації важливих ідей та нових починань, а енергетика цього дня сприяє особистому розвитку. Астрологи розповіли, як кожному із представників знаків Зодіаку покращити свій стан 22 березня 2022 року.

Про це повідомляє ТСН.

Козеріг

Приймайте підтримку, яку вам надають близькі – можливо, це та сама допомога у подоланні бар'єру, з яким ви самі не в змозі впоратися. Зверніть увагу на свій внутрішній стан, швидше за все, ви потребуєте турботи та “оновлення”.

Водолій

Зверніть увагу на своїх близьких – не будьте з ними різкими, навіть, якщо вам здається, що вони дають непрохані поради. Швидше за все ви вигоріли зсередини, але саме рідні люди і є джерелом вашого вогню.

Риби

Навчіться приймати будь-яку двоякість і спробуйте зрозуміти, що навіть між найближчими людьми може бути велика прірва, а для того, щоб побачити внутрішній світ іншої людини у всій її повноті, необхідно зберегти деяку дистанцію.

Овен

Позбавтеся чужих думок і почуттів, натомість постарайтеся розглянути свої власні відчуття. Упорядкуйте тіло і попрацюйте над світоглядом.

Телець

Спробуйте використати таку практику - уявіть, що ви рухаєтеся лабіринтом і спробуйте пройти його. Звертайте увагу на всі процеси, що виникають у процесі. Вони стосуються не тільки руху уявним лабіринтом, але й подорожі життєвим шляхом. Пройдіть цей лабіринт до центру або вашої кінцевої мети. Також використовуйте будь-яку медитативну практику, яка вам до вподоби.

Близнюки

Вам рекомендується згадати той момент, коли вам здавалося, що ви ступили на свій істинний шлях, але злякавшись, зробили крок назад. Згадайте ці відчуття і спробуйте ще раз – зараз саме час.

Рак

Пам'ятайте про свій стрижень і коріння, але будьте також гнучкими і вирушайте назустріч новим пригодам. Демонструйте себе, будьте яскравими і не робіть із себе мучеників.

Лев

Навчіться пристосовуватися до різних умов і навчитеся творити власне щастя в умовах реального часу. Приділіть увагу фізичним навантаженням, вони допоможуть упорядкувати думки.

Діва

Почніть відновлюватися від стресу та вірте, що все буде добре. Згадайте про ті відчуття, які були у вас у дитинстві та сміливо рухайтеся вперед.

Терези

Навіть якщо вам здається, що все втрачено і сил більше немає, акумулюйте свою енергію - зігрійтеся всередині і надихайтеся на глибинному рівні.

Скорпіон

Уявляйте, що ваш внутрішній вогонь розпалюється з кожним вдихом і видихом і відбивається всередині мерехтливим світлом - така практика допоможе упорядкувати думки.

Стрілець

Уявіть тепло всередині. Відчуйте, як ваш організм зігрівається з кожним вдихом та охолоджується з видихом, а ваші турботи зникають. Для початку проводьте цю вправу близько хвилини, а потім продовжіть до 10 хвилин. Кожен вдих насичує вас зсередини.

Раніше ми публікували гороскоп на 21 березня.