RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Не роби мамі нерви: в Одесі та Львові запустили креативні плакати для окупантів

Триває 26-та доба повномасштабного вторгнення країни-терориста Росії на територію суверенної, незалежної та головне незламної України. Український народ навіть у найважчі часи не втрачає одної з головних національних рис - гумору.

"Апостроф" зібрав колекцію креативних плакатів, пов'язаних із війною рашистів проти нашої держави, які з'явились у Львові та Одесі.

Львів

Культурна столиця України творить нову історично-культурну спадщину. Ймовірно, через кілька років українські учні під час вивчення теми російсько-української війни в підручниках історії бачитимуть цю народну творчість, що стане символом дотепності й незламності української нації.

Одеса

Одеса - місто з унікальним почуттям гумору. І вкотре Одеса доводить, що заслуговує цей статус. Містяни створили безліч плакатів з фірмовими одеськими жартами, які пристосували до нової реальності - до війни.

Фото: Мемаграм

Фото: Мемаграм

Фото: Мемаграм

Фото: Мемаграм

Фото: Мемаграм

Фото: Мемаграм

Фото: Мемаграм

Фото: Мемаграм

Фото: Мемаграм

Читайте матеріал "Апострофа": "Паляниця", "російський корабель" та багато іншого: як українці за три тижні перетворили росіян на посміховисько. Війна проти російських агресорів стала поштовхом для народної творчості.