RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Хочеться пі*дюлей вам усім дати: СБУ перехопила розмову окупанта з матір'ю

Служба безпеки України опублікувала новий аудіоперехоплення розмови російського окупанта з матір'ю - він спробував розповісти їй правду про війну, але почув у відповідь лише порцію пропаганди РФ.

Запис розмови опубліковано на сторінці у YouTube СБУ.

У телефонній розмові з матір'ю окупант заявив, що в Україні немає і не було жодних "біологічних лабораторій" США, а також, що тут немає і не було жодних міфічних "нацистів" та "націоналістів-бандерівців", про яких так сильно розповідали на російських пропагандистських телешоу.

Проте ці аргументи не вплинули на його матір - вона заявила, що її син та його товариші по службі "настільки політично непідготовлені, що їй (матері - "Апостроф") хочеться прийти і надавати всім люлей".

Крім того, коли окупант намагається пояснити їй, що в Україні немає і нацистського геноциду, то у відповідь отримує пропагандистську тираду: "Ми не захищаємо нікого там. Ми кордони захищаємо, щоби там не поставили атомну зброю америкоси. Знаєш?".

Нагадаємо, в інформаційній війні проти України Російська Федерація вдається до поширення небезпечних маніпуляцій, створюючи ілюзію плюралізму думок для примусу до "правильного вирішення".