RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Шалені "бабки Путіна" записали звернення до Байдена та згадали Україну

"Загони Путіна", що складаються з пенсіонерів-фанатиків російського диктатора, записали відеозвернення, у якого наполегливо вимагають розірвати всі димпломатичні відносини країна-агресора Росії із США.

Відповідне відео російські пенсіонери опублікували на каналі "Отряды Путина Z Soc Sprav" на американській платформі YouTube.

Так званий "загін Путіна" у складі 6 пенсіонерів масовки й однієї головної спікерки записали "потужне" відео, у якому виразили все своє обурення образами в сторону їхнього обожнюваного вождя. Російська бабця з притиском заявила, що забороняє президенту США Джо Байдену навіть вимовляти прізвище російського диктатора Путіна.

"Ми перериваємо з тобою дипломатичні відносини, ти чуєш нас!?" - грізно запитала пенсіонерка.

Так, звичайно ж, Байден візьме до уваги вимоги купки зомбованих російських пенсіонерів.

Не обійшлося у відеозверненні й без України. Головна спікерка серйозним тоном повідомила сенсаційну інформацію: це США стягнули в Україну військових з усього світу, щоб вони вбивали (увага!) їхній український народ. Ще одна пенсіонерка, яка глибоко обзінана в геополітиці, теж вставила свої п'ять копійок:

"Американський президент знаходиться в маразмі. Порядочного від нього нічого не чути. Але я не про нього хочу сказати. Зеленський! Якою виявився тварюкою взагалі! Танцює під їхню дудку. Він уже не президент, а всього лише *довга пауза, щоб вигадати чергову нісенітницю* грає роль президента!" - обурюється жінка. Напевно, розраховувала, що Зеленський приєднається в ряди "загонів Путіна" і буде молитися за здоров'я диктатора.

Загалом уся їхня гнівна тирада зводилась до того, що Байден - аморальна та безчесна людина, бо посмів обізвати Путіна "м'ясником", "воєнним злочинцем" та "вбивцею", тобто сказав правду.

Якщо хтось ще не знав звідки у цих путінських пенсіонерів така актуальна, а головне "правдива", то вони самі повідомили своє найнадійніше джерело - телевізор.

"А про полон? Знущаються з наших "рєбят" так, що больно дивитися по телевізору", - бідкається жіночка дуже й дуже похилого віку.

Ну що ж, доводиться тільки сподіватись, що завдяки старанням "загону Путіна" Росія таки дійсно припинить усі дипломатичні відносини із США та опиниться у світовій ізоляції.

Раніше "Апостроф" писав про те, що у своїй промові Байден фактично оголосив початок нової "холодної війни".