RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

"За допомогою високоточного посліду": Комаровський налякав росіян новою "біологічною зброєю", відео

Відомий український лікар Євген Комаровський потролив жителів РФ, заявивши, що їх можна вилікувати від пу-лихоманки за допомогою бойових качок.

Відео з "бандерівською" лікар поділився своїй сторінці у Facebook.

Гендиректор об'єднання всіх американських біолабораторій в Україні полковник Комаровський MD представив нову біологічну зброю У-2.

"Бойовий птах здатний провести етнічну зачистку території за допомогою високоточного посліду, що наводиться російською мовою. Жителям Білгорода, Воронежа та Курська не позаздриш", - йдеться у підписі.

Комаровський з абсолютно серйозним обличчям розповідає, що перший варіант качки не встигав долетіти до кордону, тому постійно обкачував нашу територію.

"У мене зараз модифікований варіант У-2, який ми сьогодні використовуватимемо для атаки проти ворогів. У чому суть? На території росії ось уже багато років епідемія так званої «пу-лихоманки». Наша качка виділяє екскременти, що розбризкуються в повітрі, і завдяки цьому антиген пу-лихоманки нейтралізується» , – розповів він.



Комаровський також повідомив про те, що хвороба має дуже конкретні симптоми. Люди, заражені пу-лихоманкою, вважають, що вони найрозумніші, найсильніші, які можуть навчати інших, як їм жити, якою мовою розмовляти. Загалом, не мають ні логіки, ні здорового глузду.

"Тому використання бойових етнічних качок дозволяє нам нейтралізувати ген пу-лихоманки. Ворог буде виліковано. Перемога буде за нами" , - підсумував знаменитий педіатр.

Нагадаємо, раніше соціальні мережі висміяли "перли" пропаганди про біологічну зброю. Крім того, навіть російські вчені спростували дурний фейк , який так припав до душі росіянам.