RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Кадиров видав за гуманітарку награбоване у Маріуполі його мародерами: відео

Країна-окупант Росія відправила на війну проти України загони так званих "кадирівців", що є активними учасниками геноциду українського народу в Маріуполі. На цей раз путінські терористи вирішили "роздати" маріупольцям гуманітарну допомогу, яку намародерили в місцевих магазинах.

Відео з "видачею" гумдопомоги з'явилось у пропагандистському телеграм-каналі маріонетки Путіна Рамзана Кадирова.

Кадирівці стверджують, що вони "рятують" місцеве населення від продовольчої катастрофи та роздають продукти харчування нібито від імені фонда Кадирова. Однак, цікавий момент: на упаковках борошна написано - "борошно", тобто назва українською мовою. Це свідчить про те, що уся "гуманітарна допомога" була викрадена з магазинів Маріуполя.

Спочатку вони на місяць загнали маріупольців у підвали, звідки зовсім мало людей повертаються живими, розбомбили місто фактично вщент, мародерили в магазинах та будинках, а зараз знімають у ТікТок відео про подачки для мирного населення, яке за словами путінської маріонетки Кадирова страждає від "гніту націоналістичних батальйонів". Така поведінка - верх цинізма та знущання.

Їх не цікавить, як люди будуть готувати ці продукти: у місті немає ні газу, ні води, ні світла, а до того ж відбуваються постійні ворожі бомбардування - усе завдяки "кадирівцям" та російським окупаційним військам.

Раніше "Апостроф" показував фото зруйнованого Маріуполя, яке перебуває в облозі більше місяця.