RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Овочевий "цвинтар": мережі висміяли пропагандистську акцію Кадирова

Чеченський канал grozny.tv зробив сюжет про те, як лідер чеченських бойовиків Рамзан Кадиров допомагає чеченцям та родинам тих, хто пішов вбивати українців, а також родичі тих, хто вже загинув в Україні. Для висвітлення підтримки Кадировим, була постелена клейонка, а на ній овочеві набори - гуманітарна допомога таким родинам. У мережі українці висміяли розкладені на однаковій відстані ці набори на скатертинці.

Про це написав журналіст Михайло Ткач на своїй сторінці у Facebook.

"Це з кожного села по сто тіл забирають, чи це взагалі вся "допомога" типу, в лотерею чи по блату роздають?", "Продуктові набори варті окремого сюжету на федеральному ТБ. Я правильно зрозумів?", "Схоже на надгробки", "Два світи: у нас так поліція і СБУ долари красиво розкладає", "Оні сражалісь за кульок лука", "Двухсотка, як це символічно", "шота пішло не так", "Гарний цвинтар. Це стільки їх до Кобзона вже відправились?", "А де віслюки?", "Виглядає, наче якийсь "чорний" флешмоб…з підтекстом", "Замість синів-чоловіків сітка цибулі? Хтозна, можливо для них це рівноцінний обмін", "Це ж завоювателі, херсонської картоплі з цибулею завоювали", - написали у коментарях під постом журналіста громадяни.

Фото: facebook.com/mixailotkach

Фото: facebook.com/mixailotkach

Фото: facebook.com/mixailotkach

Фото: facebook.com/mixailotkach

Раніше ми повідомляли, що Рамзан Кадиров знову забрехався. Він вдруге за останній час заявив про те, що перебуває в Україні, але його декоратори вчергове прорахувалися.