RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Квітень буде "гарячим": мер Дніпра закликав жінок, дітей та літніх людей покинути місто

У місті Дніпро залишатися небезпечно через загострення на Донбасі. Влада міста закликала жінок, дітей та пенсіонерів евакуюватися.

З такою заявою виступив мер Дніпра Борис Філатов.

За його словами, покинути місто можуть також ті, хто не працює на підприємствах критичної інфраструктури.

"Ситуація на Донбасі поступово розжарюється і квітень обіцяє бути "гарячим".Тому всім, хто має можливість виїхати, я маю на увазі жінок, дітей, людей похилого віку, а також тих, хто не задіяний у критичній інфраструктурі та на промислових підприємствах, я б рекомендував перечекати у безпечнішому місці", - зауважив він.

Мер Дніпра також не рекомендує повертатися у місто дніпрянам, які раніше виїхали. І радить тим, приїжджає у Дніпро із Луганської та Донецької областей - рухатися далі на Захід, де безпечніше.

"Багато людей приїжджають приватним транспортом та автобусами. Настійно рекомендую їм не затримуватися і рухатися далі у бік Західної України, де у будь-якому разі безпечніше", - наголосив Філатов.

Міський голова Дніпра додав, що попри небезпечну ситуацію, яка може зачепити місто, комунальні підприємства та лікарні міста працюють у штатному режимі, запасів медикаментів має вистачити на кілька місяців.

Раніше ми писали, що російські окупаційні війська продовжують перегруповуватись та прагнуть встановити повний контроль над територією Донецької та Луганської областей.