RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Поліція заарештувала три квартири та два маєтки дружини Медведчука: опубліковано фото вилученого

Поліція арештувала елітну нерухомість куми президента РФ Володимира Путіна, дружини народного депутата Віктора Медведчука Оксани Марченко. Активи заморожено в рамках розслідування справи щодо протиправних дій посадовців одного з товариств, де вона є кінцевим бенефіціаром.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

Там розповіли, що йдеться про три квартири та два маєтки.

6 квітня силовики провели обшуки за адресами нерухомості, яка зареєстрована на товариство, що фігурує у справі. Зокрема, на дачі "Ведмежа дубрава" вилучили снігоходи, квадроцикли, автомобілі та три сотні картин відомих художників, серед яких: Бокшай, Ерделі, Манайло, Шолтес та Глюк.

У поліції додають, що наразі працюють над клопотанням до суду про накладення арешту на вищевказане майно. Активи планують передати в управління до Нацагентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Очікується, що кошти, одержані від продажу арештованих активів, спрямують на потреби української армії та відбудову зруйнованої росіянами інфраструктури.

Раніше "Апостроф" писав, що одіозний проросійський політик, кум російського президента Путіна Віктор Медведчук може перебувати в Угорщині.