RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Ця війна не остання: Арестович прогнозує кілька зіткнень із Росією до 2035 року

Радник голови Офісу Президента Олексій Арестович прогнозує, що війна України з Росією триватиме до 2035 року. Це будуть періодичні воєнні зіткнення між країнами.

Вибух у Миколаєві та зростання кількості мирних жертв: онлайн подій війни 11 квітня

Про це він розповів у своєму інтерв'ю Марку Фейгіну.

Арестович порівняв нинішню ситуацію із зіткненнями між Ізраїлем та арабами, коли пройшло п'ять воєн, "поки вони зрозуміли, що ці методи не діють, і треба переходити до інших".

"Так буде і в нас. Не знаю, чи знадобиться п'ять, але кілька військових зіткнень до 2035 року нам гарантовані. Це означає по зіткненню кожні два, а можливо, п'ять років. І великі зіткнення кожні сім-вісім років", - переконаний радник глави ОП.

Якщо хтось не готовий до такого сценарію, то Арестович радить таким покинути Україну та виїхати у більш спокійні регіони.

"Тим, хто до цього не готовий, хто зараз кричить про те, як жити і ростити дітей, потрібна якась інша країна. Тут новий Ізраїль. Тільки масштаби крутіші та страшніші. Мої всі тут і будуть тут, а хто не готовий - є тепла Іспанія, і багато інших країн. Їдьте туди, якщо ви не готові", - сказав він.

Раніше Арестович розповів про "великий сюрприз" для російських окупантів на сході України, на який вони зовсім не очікують.