RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Шо там британці? Яскраві фотожаби на візит Бориса Джонсона до Києва

У мережі з'явилися нові меми і фотожаби після неочікуваного візиту прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона до Києва задля зустрічі із Володимиром Зеленським.

"Апостроф" зібрав найкращі із них.

Так, українці жартували над тим, що прем'єр-міністра Британії із Польщі до Києва доправив наш потяг "Укрзалізниці", що, врешті, виявилося правдою. Після цього Борис Джонсон подякував українським залізничникам за їхню працю. Глава британського уряду відзначив і те, що в нас працівників Укрзалізниці називають "залізними людьми".

"Я чув, що вас тут називають "залізними людьми". Це, звісно, пов'язано з вашою залізничною професією, але водночас показує і ваш дух, справжній український дух, який українці демонструють у спротиві жахливій агресії", – заявив політик.

Найбільш уважні помітили приставку UK у нікнеймі Бориса Джонсона в Instagram і почали жартувати над тим, що насправді він - Джонсонюк.

Не оминули увагою і саму зустріч двох лідерів - так, на одному мемі Джонсона прирівняли із дядьком Зеленського, якому той показує, де працює. На іншому - по-доброму посміялися над його прогулянкою по Києву. Згадали також і про Єлизавету ІІ.

Завершальним мемом стало те, як змінилося ставлення до Джонсона деяких людей, які до війни вважали його "дивним дядьком", а насправді він виявився "славетним сином українського народу".

Раніше ми писали, що Борис Джонсон дав влучну характеристику Путіну.