RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

На Україну насуваються зливи та холод: прогноз погоди до Вербної неділі

Найближчого тижня в Україні очікуються похолодання з дощем.

Про це повідомила Наталка Діденко на Facebook-сторінці.

Так, у середу, 13 квітня, майже по всій території країни будуть пориви північного чи північно-західного вітру, які досягатимуть 15-22 метрів за секунду. В Приазов'ї вітер буде також сильним, переважно західного напрямку.

Окрім цього, у південній частині України та в східних областях пройдуть дощі, особливо сильні – у Приазов'ї. Незначні опади передбачаються у північних та центральних областях (на Полтавщині, Дніпропетровщині - до помірних).

Температура повітря у середу коливатиметься залежно від областей.

Так, у Чернігівській, Полтавській, Черкаській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Запорізькій, Донецькій, Миколаївській, Херсонській областях та в Криму переважатиме холодна погода, +4+9 градусів. На Одещині очікується +9+12 градусів. Харківська область, більша частина Сумської потраплять у теплий острівець – там буде +12+15 градусів. На Київщині, Житомирщині та у більшості західних областях завтра вдень очікується +9+14 градусів.

У Києві 13-го квітня очікується сильний північний вітер. Місцями можливий невеликий дощ. Температура повітря уночі триматиметься на рівні +2+5 градусів, а вдень – близько +10 градусів.

Після незначного потепління 14, 15, 16 квітня у західних областях, а з 17-го квітня у більшості областей, знову очікується похолодання, до +4+8 градусів. Лише у східних областях України та на південному сході втримається тепла погода.

Раніше ми писали, якою буде погода в Україні на Великдень.